Bij Buro International hechten we uiterst veel belang aan het welzijn van mensen op hun werkplek. Om professioneel advies te verlenen inzake ergonomische noden, doen wij beroep op Ergo-Advice. Ergonomisch werken voorkomt fysieke overbelasting en bijgevolg ook werkverzuim. Onze ergonomische partner biedt dan ook steeds de beste oplossingen voor tal van mogelijke werkgerelateerde klachten. Uiteraard gebeurt dit altijd in samenspraak met onze klanten.

Ergo-Advice biedt niet alleen advies en workshops aan, maar stelt ook allerlei handige producten ter beschikking.

Ergo-Advice geeft drie soorten workshops:

Een workshop duurt ongeveer 1 uur. Na een korte voorstelling van team Ergo-Advice wordt uitgelegd wat ergonomie precies betekent. De anatomie van het menselijk lichaam wordt besproken -om bijvoorbeeld overbelasting te voorkomen- en er wordt gewezen op veelvoorkomende klachten in de specifieke sector waar de workshop doorgaat. Vervolgens worden allerlei oplossingen aangereikt om dynamisch en gezond te kunnen werken en het gamma beschikbare ergonomische producten wordt voorgesteld.

Per sessie wordt een groep van maximum 20 personen toegelaten.

Volgens de wens van de klant, kan de workshop ofwel ter plaatse gegeven worden, gevolgd door een werkplekanalyse, ofwel kan het bij ons in de showroom georganiseerd worden.

Interesse in een workshop of werkplekanalyse?

Heb je interesse in een workshop of werkplekanalyse door Ergo-Advice of heb je nog een andere vraag? Contacteer onze adviseurs via onderstaande knop.