Buro International showroom Tielt

Professioneel Assortiment

Ons assortiment is een professioneel assortiment dat we deels ook online beschikbaar maken. Het is een assortiment dat werd gekozen in functie van professionele eindgebruikers met een verhoogde waardebeleving : investering op lange termijn, kwalitatief sterk, zo lang mogelijke garantietermijn, … Met andere woorden het is een selectie met als hoofddoel de belangen van de eindgebruiker verhogen met aandacht voor comfort en ergonomie, alsook met oog voor het duurzaam verhaal achter het product.

Persoonlijke Service

Achter de webwinkel staat een servicegericht bedrijf met persoonlijke aanpak zowel in adviesverlening als in dienst na verkoop. Zo kan je als klant ervoor kiezen om “een offerte aan te vragen” alvorens over te gaan tot aankoop wanneer je bijvoorbeeld meerdere stuks van eenzelfde product nodig hebt of een speciale levering.

Configureerbaar

Als klant kan je ervoor kiezen een product aan te passen aan jouw individuele wensen: een eigen ontwerp van een product kan gecreëerd en gevisualiseerd worden met de product-configurator die online beschikbaar is.

Zo kan je het ontwerp even bijhouden, een screenshot maken, de exacte afmetingen bekijken, het gepersonaliseerde product met Augmented Reality in de eigen ruimte plaatsen, de exacte prijs bepalen van het geconfigureerde product,… Bekijk hier de werkwijze van de configurator.

Van distributie tot maatwerk tot projectinrichting

Buro International helpt je graag verder bij elk project, klein of groot. Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om jouw project volgens de meest geavanceerde en ergonomische vereisten én eventueel maatwerkoplossingen uit te rusten? Met meer dan 40 jaar ervaring in kantoorinrichting zit je bij ons gegarandeerd aan het juiste adres. Voor ergonomisch kantoormeubilair tot een gepersonaliseerde werkplek op maat al dan niet via ons uitgebreide netwerk van gekwalificeerde (onder)aannemers. Voor meer info, neem contact op met een van onze adviseurs.

Showroom Buro International Tielt