Collectie van Rovo - Buro International

Rovo
ROVO

Rovo

ROVO biedt maatwerkoplossingen voor verschillende behoeften en ruimtes. Het merk heeft een breed scala aan bureaustoelen met diverse designs, afwerkingen en functionaliteiten.

Over Rovo

ROVO is een gerenommeerd meubelmerk dat zijn oorsprong heeft in Duitsland. Het bedrijf werd opgericht in 1964 door Rolf Andreas Völkle. Met tientallen jaren ervaring in de meubelindustrie heeft ROVO zich gevestigd als een betrouwbare en innovatieve speler in de markt. 

Ergonomie als hoofddoel

Een van de belangrijkste kenmerken van ROVO is de sterke nadruk op ergonomie. Het merk begrijpt het belang van een goede zithouding en ergonomie op de werkplek om het welzijn en de productiviteit van gebruikers te bevorderen. ROVO ontwerpt zijn bureaustoelen met geavanceerde technologieën en functies om een optimale ondersteuning te bieden aan het lichaam tijdens langdurig zitten. 

Innovatieve technologieën

ROVO staat bekendom zijn innovatieve technologieën in meubeldesign. Het merk integreert geavanceerde mechanismen in hun bureaustoelen, zoals verstelbare rugleuningen, zittingen en armleuningen. Dit stelt gebruikers in staat om hun stoelen aan te passen aan hun individuele behoeften en voorkeuren voor een optimale zithouding. 

Kwaliteit en vakmanschap

ROVO hecht veel belang aan kwaliteit en vakmanschap in al hun meubelproducten. Het merk gebruikt hoogwaardige materialen en voert grondige kwaliteitscontroles uit om duurzame en betrouwbare meubels te leveren. ROVO's toewijding aan kwaliteit heeft bijgedragen aan hun reputatie als een premium meubelmerk. 

Duurzaamheid en milieubewustzijn

Duurzaamheid en milieubewustzijn zijn belangrijke waarden voor ROVO. Het merk streeft naar een verantwoorde productie en gebruikt milieuvriendelijke materialen en processen. ROVO is gecertificeerd volgens internationale milieustandaarden, wat hun inzet voor het milieu weerspiegelt. 

Maatwerkoplossingen

ROVO biedt maatwerkoplossingen voor verschillende behoeften en ruimtes. Het merk heeft een breed scala aan bureaustoelen met diverse designs, afwerkingen en functionaliteiten om aan de specifieke eisen van klanten te voldoen. Met
maatwerkoplossingen kan ROVO tegemoetkomen aan de unieke wensen van gebruikers en organisaties.