Projectreferentie - House of HR - Kortrijk

We verzorgden hier ook de schilderwerken en heel wat maatwerk en voorzagen leuke extra’s voor dit project: van zitbanken tot een vestiairemeubel, een printermeubel en een afgerond barmeubel tot een keuken en een tribune, discoballen, tapijten, kleurrijke kussens gordijnen en zelfs een pooltafel, een dartsbord en enkele indoorschommels!

Op het gelijkvloers zijn de NOOM meubelen in zachte pastelkleuren en met houten poten, echte eyecatchers. De Flock collectie werd ontworpen door Kateryna Sokolova, ze wordt gekenmerkt door afgeronde silhouetten, sensuele en comfortabele vormen en zachte stoffen. ‘Flock’ verwijst naar ‘samenkomen’, ‘to flock’ in het Engels, de collectie wil een soort vredevolle, huiselijke, warme oase creëren in elke ruimte waar mensen samenkomen: ideaal dus voor de centrale hal van House of HR! De meubelen zorgen hier onmiddellijk voor een gevoel van intimiteit. Er is een mooie afwisseling te zien tussen de Flock Lounge Chair, de Flock Ottoman en de Freyja Coffee Tables in verschillende hoogtes. Verder werd ook de NOOM Low Chair in twee verschillende hoogtes gebruikt en de NOOM Bar Chair.

Als bureaustoel werd de elegante AC 5 Studio gekozen van Antonio Citterio en Vitra, in een crèmekleur met aluminium gepolijst onderstel op wieltjes en met aluminium ringarmleuningen. Verder leverden we ook de AC 5 Work met verstelbare lendensteun, in dezelfde kleur.

Ook de Interstuhl Joyce met zwarte stoffering en netrug doet hier dienst als uitstekende ergonomische en regelbare kantoorstoel met elegant design, rondom de FAMO: Mahia desks. Ook ovalen tafels, beantafels, lunchtafels, ronde en grote meetingtafels werden voorzien van de Portugese designtopper FAMO.
Het unieke Eco Senses Cabinet lockersysteem van FAMO combineert hier functionele kwaliteit met esthetische eenvoud. Ook grote houten gelakte kasten met scharnierdeuren en de moderne bijzetkasten zijn van FAMO.

Van het Italiaanse merk Pedrali werden verschillende eenvoudige en functionele Inox tafeltjes met rond tafelblad gebruikt. Ook de tijdloze gracieuze stapelbare NEMEA stoelen van Pedrali komen hier volledig tot hun recht. Ze hebben poten in massief essenhout en een zitting en rugleuning in multiplex es met een frame in gegoten aluminium.

Enkele comfortabele afgeronde Olsan Medium Zitzakken, ontworpen door Anita Kars voor Casalis, zorgen opnieuw voor een loungesfeer die perfect past bij de sfeer van House of HR.  

De geëlektrificeerde en gemakkelijk verplaatsbare Hush Office doet dienst als de perfecte dubbele, autonome, gecompartimenteerde en private werkplek met uitmuntende akoestiek. Elk deel is voorzien van een eigen sofa, werktafel, verlichting en ventilatie. Ook de mobiele Hush Meet dubbele akoestische vergaderruimte (met externe boekenkast) is hier te vinden.

Verder werden ook zes zwarte aluminium en teak picknick tafels geleverd samen met parasols in zwart en donkergrijs met een granieten basis. Ook de koperbruine Extremis Virus picknicktafel ontworpen door de Belgische ontwerper Dirk Wynants kreeg hier een plekje, samen met een bijpassende koperbruine parasol. Ook enkele zwarte Linear Steel banken van Muuto komen hier goed van pas.