Showroom Tielt open deze zomer. Showroom Burocomfort Sint-Niklaas gesloten van 22 juli tem 2 augustus. Magazijnverkoop weekend 31 augustus & 1 september.

Projectreferentie - Notaris Bael-De Brauwere - Gent

Ons team is erin geslaagd een perfecte symbiose te vinden tussen het statige gebouw en de zakelijke inrichting ervan. Binnen het geheel van lichte en frisse ruimtes met hoge plafonds, grote vensters en oorspronkelijke statige binnendeuren met prachtige sierlijsten, helpt het gekozen meubilair mee een verfijnde balans te behouden. Het geheel straalt rust uit en een zekere ingetogenheid. Het spreekt voor zich dat het gevoel goed moet zitten op een plaats waar mensen meestal komen op belangrijke momenten. De gebruikte meubelen versmelten dank zij hun kleuren met de ruimte.

Hier werd gekozen voor veelal witte of zwarte uitvoeringen van het kantoormeubilair. Zoals bijvoorbeeld lange zwarte vergadertafels van Fantoni (Quaranta 5) en witte Catifa 46 stoelen van Arper of witte Crossline vergaderstoelen van Sedus. Een witte ronde Eames tafel van Vitra omgeven door zwarte Vitra HAL stoelen. Dank zij een perfecte invulling van kwaliteitsvolle meubelen in deze fantastische ruimte, werd een elegant, geraffineerd, aangenaam en praktisch notariaatskantoor gecreëerd.