Ergo-Advice: Kerkstraat 63 - 9160 Lokeren - T. 09 247 07 01 - info@ergo-advice.be

Maggy Vincke 

Maggy Vincke is Master in de kinesitherapie en specialiseerde zich in ergonomie en stressmanagement. In 2006 behaalde zij een diploma van biofeedbacktherapeut.  Gedurende 20 jaar runde zij een zelfstandige kinepraktijk. De vaststelling dat zeer veel klachten voortkomen uit een foutieve werkhouding en stress op de werkvloer en daarom voortdurend opnieuw de kop op steken, leidde tot de oprichting van Ergo-Advice.

Maggy wil vooral de oorzaak van de klachten aanpakken door gericht advies en workshops te geven en door de werkplek ergonomisch in te richten. Een zeer ruim assortiment producten van gerenomeerde leveranciers maakt het mogelijk om voor elk probleem de juiste oplossing voor te stellen.                                        

Haar ambitie? Uw werkomgeving zo comfortabel, prettig en efficiënt mogelijk maken. Ziekte en arbeidsongeschiktheid, vooral bij jonge mensen, zelfs bij kinderen voorkomen of verhelpen. 

Ergo Advice werkt, ook in úw voordeel

Uw klachten verdwijnen

Bijna 80% van de westerse bevolking krijgt ooit te maken met rug –en nekklachten (Andersson 1998) veroorzaakt door risico’s en foutieve houdingen op de werkplek.

Ergo Advice voorkomt en bestrijdt ergonomische problemen met doelgericht werkplekadvies. In overleg met alle partijen – de betrokkene, de werkgever en de preventiedienst – zoekt men bij Ergo-Advice naar de meest geschikte ergonomische oplossing. Resultaat? Uw lichamelijke klachten verdwijnen.

U krijgt een oplossing die op úw lijf is geschreven


Er bestaan geen standaard mensen. Daarom gelooft Ergo-Advice ook niet in standaard ergonomische oplossingen. Bij Ergo-Advice bekijken we de mens, het middel en de organisatie als één geheel. We analyseren uw werkplek, uw behoeften en uw wensen. Op basis daarvan geven we u een goed onderbouwd ergonomisch advies.

U neemt géén medische risico’s


U mag gerust zijn: het advies van Ergo Advice is medisch verantwoord. Daarvoor staat het curriculum van Maggy Vincke garant. Ze behaalde een master in de kinesitherapie aan de KULeuven, en volgde bijkomende ergonomieopleidingen aan de KULeuven, in Gent en in Nederland. Ze is geregistreerde biofeedbacktherapeut bij de Biofeedback Foundation of Europe, ergonomisch adviseur en relaxatietherapeut. Ze heeft meer dan twintig jaar ervaring.

U krijgt een duurzaam resultaat

Het handelsmerk van Ergo Advice? De integrale aanpak. Door de combinatie van medische kennis van het menselijke lichaam, het ruime assortiment ergonomische producten én de mogelijkheid om advies op maat te geven. Zo bereikt Ergo-Advice duurzame resultaten. Bovendien geven we de voorkeur aan producten die gemaakt zijn van duurzame materialen en constructies. Dat maakt Ergo Advice uw ideale partner om álle fysieke klachten op de werkplek duurzaam te voorkomen en bestrijden.

U geniet van een waterdichte omruilgarantie

Op basis van beroepskennis en medische achtergrond helpen we u bij de keuze van het meest geschikte ergonomische hulpmiddel. Bent u toch niet tevreden? Dan geniet u van een omruilgarantie. Tot twee weken na uw aankoop kunt u het product omruilen tegen een ander product uit ons assortiment.