Ergo-Advice: Kerkstraat 63 - 9160 Lokeren - T. 03 777 52 00 - info@ergo-advice.be


Ergonomisch verantwoord zitten én werken

Rugpijn, spierpijn, lumbago, hernia, nekpijn, RSI? Goed nieuws is het niet.  We zitten te veel, we zitten in foutieve houdingen en we zitten te stil.

Een werkplek die ergonomisch verantwoord ingericht is kan gezondheidsklachten voorkomen. Ergonomisch werken en ontspannen  verhoogt de efficiëntie en de productiviteit.

Zitten zonder pijn

Er zijn zoveel factoren die een rol spelen bij het zoeken naar de meest geschikte oplossing dat goed ergonomisch advies aangewezen is.

Ergo Advice levert een essentiële bijdrage tot uw welzijn. Dankzij de combinatie van medisch advies en een zeer ruim assortiment ergonomische producten. Ontdek ons aanbod voor volwassenen, stress en relaxatie. En aarzel niet om met ons contact op te nemen.


{titel}

12 06 2016

Bezoek onze belevingsruimte!

Zou u zelf eens willen ervaren hoe het voelt om staand, fietsend of stappend te werken? Wat is dynamisch zitten? Is dit wel iets voor u of voor uw medewerkers?

Lees meer

{titel}
{titel}

12 06 2016

Bureaus die werken!

Bureaus die werken!

Lang zitten doorbreken is dé uitdaging van de 21 ste eeuw. De gezondheidsrisico's van sedentair gedrag worden in zoveel onderzoeken aangetoond dat het probleem niet langer kan genegeerd worden.

2 à 3 dagen ziekteverzuim = 1 elektrisch verstelbaar zit-sta bureau

Lees meer

{titel}