Ergo-Advice: Kerkstraat 63 - 9160 Lokeren - T. 09 247 07 01 - info@ergo-advice.be


Ergonomisch verantwoord zitten én werken

Rugpijn, spierpijn, lumbago, hernia, nekpijn, RSI? Goed nieuws is het niet.  We zitten te veel, we zitten in foutieve houdingen en we zitten te stil.

Een werkplek die ergonomisch verantwoord ingericht is kan gezondheidsklachten voorkomen. Ergonomisch werken en ontspannen  verhoogt de efficiëntie en de productiviteit.

Zitten zonder pijn

Er zijn zoveel factoren die een rol spelen bij het zoeken naar de meest geschikte oplossing dat goed ergonomisch advies aangewezen is.

Ergo Advice levert een essentiële bijdrage tot uw welzijn. Dankzij de combinatie van medisch advies en een zeer ruim assortiment ergonomische producten. Ontdek ons aanbod voor volwassenen, stress en relaxatie. En aarzel niet om met ons contact op te nemen.


{titel}

23 04 2017

Stilstaand ‘wandelen’? Het kan!

Te lang statisch zitten zorgt voor een onaangenaam, stijf gevoel in het lichaam.
Ergo-Advice heeft hiervoor de ideale oplossing, de activeringsplank Gymba! Gymba is ontwikkeld om u te helpen om goed en gezond te staan en daarbij uw lichaam te activeren.

Lees meer

{titel}
{titel}

23 03 2017

Hoe geluidsschermen de prestaties op het werk verbeteren

Omgevingsgeluiden op kantoor zijn storend en leiden tot mindere prestaties. De akoestiek van de werkplek is eenvoudig te verbeteren door de installatie van geluidsschermen. Die absorberen het storende omgevingsgeluid en dragen bij tot een rustige werkplek en een verhoogde concentratie.

Lees meer

{titel}